Monisiu, bylas wyjatkowa osoba. Twoja smierc to niesamowita strata dla nas wszystkich. Zostaniesz na zawsze w naszej pamieci. SS
Przestrzegajcie przepisy a bedziecie znów mogli spędzać święta z rodziną.
Musicie jeszcze pamietać że kierowca gdy wsiada do auta to odpala Broń, która przy najbliższej nieuwadze albo brawurze jest śmiertelną pułapką.
czy żona Kamila też była w tym aucie wie ktoś może , szkoda Kamila nie mogę w to uwierzyć że tak dobrego człowieka już nie ma
oby na Ciebie nie trafiło...a jak trafi to chociaz modl się żeby to był czerwony karton
Czy ktoś wie kiedy i gdzie odbędzie się pogrzeb Adriana?
Adrian będziesz w naszej pamięci na zawsze.
Śpi spokojnie ;( na pewno kiedyś się znów spotkamy.
Byłem tam 3 minuty po fakcie. Tylko jedną osobę dało się wyciągnąć z Hondy bez sprzętu strażackiego, w samochodzie widać było jeszcze dwie osoby bez szans na wyciągnięcie bez sprzętu i ta martwa cisza, oniu już też nie żyli w tym momencie, po kilku minutach z samochodu dało się słyszeć rzężenie człowieka. Okazało się że to jest jeszcze trzecia osoba, kobieta. Strażacy pojawili się tak szybko jak tylko to było możliwe, byli wyposażeni odpowiednio i momentalnie przystąpili do akcji, szczerze ucieszyli się że jest tam ktoś żywy. Pierwszy był ambulans który znalazł się tam przypadkowo bo jechał prawdopodobnie do Mierzyna na wezwanie. Wina ewidentnie młodych ludzi z Hondy.
[b]Stało sie nikt i nic im zycia nie wroci. Wrzucacie na nich ale oni juz nie obronia sie. Wszyscy sa madrzy do czasu dopóki nie spotka NAS taka tragedia. Trzeba wspierac rodziny i bliskich tych ofiar a nie pisac kometarze ponizej 0. Ogarnijcie sie.
Jedna osoba z hondy była mi znana. Zawsze uśmiechnięta. Taką ją zapamiętam.Szkoda wszystkich, którzy zginęli. Bez względu na okoliczności tej tragedii.Trudno uwierzyć, że się wydarzyła.
P.S. Do autora tekstu o selekcji naturalnej.
MEMENTO MORI, HOMO SAPIENS.
Nie zapominaj nigdy, że Ciebie też ta SELEKCJA NATURALNA nie ominie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!